Адвокатите на Тръмп приключват днес представянето на аргументи в процеса за

...
Адвокатите на Тръмп приключват днес представянето на аргументи в процеса за
Коментари Харесай

Сенатът очаква заключителната пледоария на защитата на Тръмп

Адвокатите на Тръмп завършват днес представянето на причини в процеса за импийчмънт в Сената, след което се чака гласоподаване „ за “ или „ срещу “ приканване на още очевидци по делото.
Кенет Стар, оглавяващият отбраната в процеса, показа правно-исторически аналози в речта си за неправомерността да бъде свален законно определения президент. Той беше част от самостоятелния съвет, чието следствие докара до назначение на дело за импийчмънт на някогашния демократ Бил Клинтън през 1998 година Клинтън беше упрекнат в неистина за секс-скандалите по време на неговото президентство, съобщи БГНЕС.
Защитата на президента Тръмп упрекна демократите в корист с процеса на импийчмънт като инструмент за отстраняването му, просто тъй като той не им харесва.
Според Стар импийчмънтът е " предизборно оръжие ", употребявано от партиите и демократите в Камарата са дали своят вот за премахване на Тръмп без партийна поддръжка.
" Импичментът се употребява по нелегитимен метод като сурогат на законния инструмент, наименуван избори ", сподели той в обръщението си, траяло над един час.
„ Преживелите импийчмънта на Клинтън бяха изцяло наясно, че процедурата е равносилна на революция. Той основава доста зло и разделя страната “, сподели Стар.
Демократите приканиха Тръмп пред Камарата на представителите през декември във връзка обвинявания за корист с власт и възпрепятстване на Конгреса, произлизащи от скандал за военна помощ на Украйна и напън на Киев да стартира следствие против политически съперник на Тръмп.
Ако бъдат утвърдени нови очевидци, спомагателните чувания могат да забавят процеса доникъде на февруари.
Ако републиканците останат твърди в позициите си и одобряват причините на отбраната, която евентуално ще изнесе заключителна тирада довечера, процедурата би трябвало да бъде гласувана до края на седмицата. В подобен случай се планува Сенатът, следен от републиканците, да смъкна обвиняванията против Тръмп.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР